קציצות דגים במנגולד וחומוס של ללי האס
האוכל המנחם ביותר- קציצות דגים במנגולד וחומוס
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לקציצות-
0.5 קג' דג ים קצוץ (לא טחון)
1 בצל לבן קצוץ
1 שן שום כתושה
1 צרור כוסברה
1 כפית כורכום
0.5 כפית חוואיג
0.5 כפית כמון
1 מלח פלפל
3 כפות שמן זית
לרוטב-
1 בצל קצוץ
1 צרור עלי מנגולד קצוצים
6 שיני שום קצוצות
1 קופסת שימורים חומוס כולל הנוזלים
1 צרור כוסברה קצוצה
1 כף שטוחה קמח
כף כורכום
1 מלח פלפל
1 מעט צ׳ילי יבש חריף
1 מים רותחים
אופן הכנה
אופן הכנה
לקציצות-
1 מערבבים את כל המרכיבים ביחד
2 מייצרים קציצות עגולות ושטוחות
3 מטגנים משני הצדדים
לרוטב-
1 מטגנים את הבצל, השום ועלי המנגולד להשחמה
2 מוסיפים כף קמח ומערבבים
3 מוסיפים את התבלינים ומערבבים
4 מוסיפים את החומוס עם הנוזלים, ועוד חצי כוס מים רותחים
5 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה
6 מוסיפים בצורה מסודרת את הקציצות המטוגנות ומבשלים עוד כחצי שעה
7 סוחטים מיץ מחצי לימון