שווארמה דגים של אבי ביטון

אבי ביטון מארח את ענת הראל ואמה חיה. יחד עם ענת הוא מכין שווארמה ממוסר ים יחד עם מסבחה של גרגירי חומוס, טחינה ושמן זית. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לשווארמה:
500 גרם פילה מוסר ים
כף תבלין שאוורמה
ממרח חמאה בתוספת שמן זית
קופסת חומוס משומר (כולל הנוזל)
פלפל חריף קצוץ
עגבניה קצוצה
פטרוזיליה קצוצה להגשה
מעט שמן זית
מלח גס
לטחינה:
כוס טחינה
מי קרח
שום כתוש
לימון
מלח
פלפל
אופן הכנה
1 מחממים את גרגרי החומוס כולל הנוזלים ומוסיפים פטרוזיליה. מבשלים במשך 5 דקות.
2 פורסים את הדג לנתחים ומתבלים בתבלין השווארמה.
3 במחבת כבדה מניחים את ממרח החמאה וצולים את הדג.
4 מכינים טחינה נוזלית יחסית.
5 על צלחת הגשה מניחים מעט גרגרי חומוס, את הדגים הצלויים ויוצקים טחינה.
6 מפזרים פלפלים חריפים, עגבניות ושמן זית ומגישים.
שווארמה דגים של אבי ביטון
שווארמה דגים של אבי ביטון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות