אצבעות שניצל דג טעימות ופשוטות

מתכון פשוט לאצבעות שניצל דג שהילדים שלכם יטרפו

זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 פילה דג סול
1 כוס מיץ לימון טרי
רבע כוס קמח
2 ביצים
חצי כפית חרדל
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
רבע כוס פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 חותכים את הדגים לרצועות בעובי של כ-3 ס"מ ומשרים אותם במיץ לימון במשך כ-30 דקות.
2 בזמן ההשריה של הדגים מכינים קערה רחבה עם קמח, קערה שנייה בה טורפים את הביצים עם הצ'ילי המתוק, החרדל והתבלינים וקערה שלישית עם פירורי הלחם.
3 במחבת עמוקה מחממים שמן לטיגון.
4 לאחר ההשריה שוטפים את הדג וטובלים אותו קודם בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי הלחם כך שיהיה מצופה מכל צדדיו.
5 את הדג המצופה מכניסים למחבת עם השמן ומטגנים עד לכדי הזהבה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות