פלאפל דגים של אביב משה – פלאפל עם טוויסט!

מתכון נדיר לפלאפל קצת אחר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם אינטיאס טרי חתוך לקוביות קטנות (ללא העור)
2 כוסות חומוס מושרים במים ללילה אחד
0.25 כפית אבקת אפיה
1 כוס כוסברה טריה
2 שיני שום קלופות
0.25 כפית כמון
כפות שמן עמוק לטיגון
ליוגורט:
1 גביע יוגורט
2 כפות לימון כבוש קצוץ
1 עגבנייה קלופה חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל עלי פטרוזילה קצוצים
1 טורטיה

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מסננים את החומוס מהמים
2 מעבירים את החומוס למעבד מזון ומוסיפים את השום והכוסברה וטוחנים טחינה קצרה
3 מעבירים לקערה, מוסיפים את אבקת האפיה, הכמון ומלח
4 מערבבים היטב ומוסיפים את קוביות הדגים
5 מניחים להתקרר לשעה
6 יוצרים כדורים ומטגנים בשמן עמוק
7 מערבבים את כל חומרי היוגורט
8 מחממים מחבת פסים ומטגנים את הטורטיה עד שהיא הופכת להיות פריכה
9 מניחים את הטורטיה על צלחת, יוצקים יוגורט ומניחים מעל את כדורי הפלאפל

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות