קארי דגים עם ראיטה מלפפונים של עומר מילר

עומר מילר עם מתכון מטריף לקארי דגים עם ראיטה מלפפונים שאתם חייבים לנסות, מתוך התוכנית "שף על האש"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתערובת גראם מסאלה:
2 כפיות פלפל שחור
1 כפית ציפורן
1 מקל קינמון
1 כפית הל
1 כפית זרעי כמון
3 עלי דפנה
1 כפית זרעי כוסברה
מעט אגוז מוסקט
לתבשיל:
קוביות דג מ – 2 פילה לברק ללא עור
3 כפות גיי (חמאה מזוקקת)
1 בצל לבן
1 פלפל ירוק
1 שורש ג’ינג’ר
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סחוג
2 כפיות סילאן
6 כוסות תרד
לראיטה מלפפונים:
1 גביע יוגורט
1 כפית זרעי כמון
1 מלפפון מגורר
קורט מלח
אופן הכנה
לגראם מסאלה
1 טוחנים את כל התבלינים במכתש ועלי עד שהם הופכים לאבקה.
לתבשיל
1 צולים בצל על הגריל.
2 צולים פלפל חריף על הגריל.
3 מתבלים את קוביות הדג בגראם מסאלה וצולים על הגריל- 2 דקות לכל צד.
4 בסיר נמוך מחממים גי, מוסיפים בצל ופלפל חריף מושחמים.
5 מוסיפים ג’ינג’ר, מלח, סוכר ושתי כפיות גראם מסאלה.
6 מוסיפים את התרד ומערבבים שתי דקות.
7 מוסיפים כוס מים ומבשלים במשך חמש דקות.
8 מוסיפים דג צלוי ומבשלים 6 דקות.
ראיטה
1 קולים זרעי כמון ומערבבים את כל המרכיבים.
2 מגישים את התבשיל עם ראיטה ומומלץ להוסיף אורז לבן.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות