קרפצ'יו לוקוס וירקות גינה של שאול בן אדרת
הישר מפרו, שאול בן אדרת מכין מנת סביצ'ה שני דגים וירקות, מתוך התוכנית “כמו של סבתא”
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
150 גרם לוקוס טרי, נקי מעור ומעצמות
2 גזרים קלופים
2 סלקים קלופים
2 גבעולי סלרי אמריקאי
2 גבעולי בצל ירוק
12 זיתי טאסוס מגולענים
12 זיתים ירוקים דפוקים מרים
2 צנוניות קטנות
1 בצל אדום
2 יחידות שומר
6 עגבניות שרי
4 כפות שמן זית
6 גבעולים פטרוזיליה
6 גבעולים כוסברה
6 גבעולי נענע
1 פלפלון צ’לי
1 חבילת פרחי מאכל
1 חבילת מיקרו נבטי אפונה
1 כף עירית קצוצה
1 כף צלפים
1 לימון
מלח ופלפל
2 כפות מיונז
2 כפות סחוג חלפיניו מעושן

אופן הכנה
1 פורסים דק דק את השומר, הבצל והבצל ירוק.
2 קולפים עם קולפן גזר וסלק לסרטים.
3 מסדרים את כל המרכיבים על הצלחת בצורה אסתטית.
4 פורסים דג לפרוסות דקות ומניחים מעל.
5 מתבלים בשמן זית מלח, פלפל ומיץ לימון.
6 מכינים מתבל ממיונז וסחוג חלפיניו מעושן ומטפטפים על הצלחת.