קציצות דגים על קוסקוס של ג'קי אזולאי
קציצות דגים ששוחות ברוטב צהוב על קוסקוס – יש מנה יותר טעימה מזאת? מתוך “אצל ג’קי”, ספיישל ארוחת שישי.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לקציצות:
חצי ק”ג דג ים טחון גס או קצוץ דק בסכין
בצל קצוץ דק
2 כפות פירורי לחם
צרור פטרוזיליה
תבלינים – פלפל לבן, מלח
3 כפות שמן לטיגון
לרוטב:
בצל פרוס
צרור תרד
מיץ מלימון שלם
מעט מלח ופלפל
אופן הכנה
הכנת הקוסקוס
1 לפי הוראות היצרן.
מכינים את הקציצות
1 במעבד מזון טוחנים את פירורי הלחם עם הפטרוזיליה והתבלינים, ולשים היטב עם שאר חומרי הקציצות.
2 מטגנים כדקה מכל צד על פלנצ’ה, ושומרים בצד.
מכינים את הרוטב
1 מטגנים תחילה את הבצל וכשמזהיב מוסיפים את שאר החומרים ומאדים כמה דק’ עד שהתרד מתרכך.
2 מוסיפים את הקציצות ומבשלים מכוסה על אש נמוכה עוד כ-8 דק’.
3 מגישים את הקציצות ועם הרוטב מעל הקוסקוס. קציצות דגים של אביב משה