מאפה פילו עם חצילים של אבי ביטון

אין כמו בצק פילו, בעיקר כשמוסיפים לו חציל וגבינת פטה: מאפה חצילים של אבי ביטון מתוך התוכנית “סופר שף”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למאפה
4 חצילי בלאדי קלויים על האש מקולפים וקרים
4 דפי פילו
300 גרם גבינת פטה
1 כף תימין קצוץ
2 שיני שום קצוצות
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
לרוטב העגבניות:
2 כוסות עגבניות שרי
2 ענפי תימין
3 שיני שום
0.5 כוס שמן זית
0.5 כוס מים
אופן הכנה
המאפה
1 פורסים את דפי הפילו ושמים מעל כל דף חציל, כשהעוקץ מחוץ לדף הפילו.
2 מוסיפים את גבינת הפטה והתבלינים.
3 עוטפים את החציל בפילו.
4 אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כרבע שעה.
רוטב העגבניות
1 מביאים את חומרי הרוטב לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות.
2 טוחנים בבלנדר למרקם חלק.
3 מגישים כמצע לחציל העטוף.
מאפה פילו וחצילים
מאפה פילו וחצילים

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: