פילה דניס וסלט חומוס של אבי ביטון
פילה דניס עם סלט חומוס קיצי בסגנון ספרדי עם נגיעה ישראלית. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 נתחים של פילה דניס
1 חבילה חומוס מוכן קפוא
2 בצלים לבנים קצוצים ומטוגנים קלות
2 מלפפונים קצוצים
1 צרור בצל ירוק קצוץ
צרור כוסברה קצוצה
1 פלפל חריף ירוק קצוץ
3 לימונים כבושים קטנים קצוצים
2 פלפלים קלויים אדומים ללא הקליפה קצוצים
5 כפות שמן זית
מלח
פלפל
להגשה: יוגורט כבשים איכותי
אופן הכנה
1 בסיר גדול מבשלים את החומוס על פי הוראות היצרן, מסננים ומצננים.
2 מערבבים בקערה את גרגירי החומוס עם יתר המרכיבים, יוצקים את שמן הזית, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
3 מחממים 2 כפות שמן זית במחבת כבדה או פלנצ’ה, מפזרים מלח ופלפל שחור גרוס על נתחי הפילה.
4 צולים משני הצדדים, כשתי דקות מכל צד.
הרכבת המנה:
1 מניחים על גבי צלחת ההגשה כ – 4 כפות סלט.
2 מניחים מעל את נתחי הדג
3 מפזרים מעל מעט יוגורט
4 מזלפים מעט שמן זית ומגישים
