פלפל במילוי גבינות של אנה בריימן

ארוחת הצהריים האהובה על הנסיכה דיאנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 פלפלים
1 בצל
120 גרם פטריות
1 קישוא קטן
2 עגבניות
180 גרם אורז מבושל
100 מ"ל מים
100 גרם מוצרלה / גבינה מגורדת
2 כפות פרמז’ן מגורר
0.5 כפית אורגנו
1 מלח
1 פלפל
0.5 כף אבקת מרק
1 שמן זית
אופן הכנה
1 להכין את האורז לפי הוראות היצרן
2 לחמם תנור ל-180 מעלות, לחצות את הפלפלים ולנקות אותם מבפנים, לרסס בשמן זית את הפלפלים על נייר אפייה ולהכניס לתנור למשך 25 דקות
3 לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות ולהוסיף אותן למחבת ולערבב
4 להוסיף את האורז, המים, אבקת המרק והבזיליקום ולהשאיר על אש נמוכה ל-5 דקות
5 להוסיף לירקות את המוצלה / הגבינה המגורדת ולערבב ולהוריד מהאש
6 למלא את הפלפלים בתערובת ולפזר מעל את הפרמז’ן ולהכניס לתנור ל-15 דקות
פלפל במילוי ירקות ואורז
צילום: ליאור לאטי

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: