פילה דניס צלוי עם פטריות ברוטב חלב קוקוס ושמן זית בתוספת תפוצ׳יפס תוצרת בית של שף שרה בלאק

פילה דניס צלוי עם פטריות ברוטב חלב קוקוס ושמן זית בתוספת תפוצ׳יפס תוצרת בית של שף שרה בלאק

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 פילה דניס טריים
500 גרם ראשי פטריות מעורבים
5 תפוחי אדמה עם קליפה אדומה
1 קופסא של חלב קוקוס
פלפל שחור גרוס
מלח דק
שמן זית
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 על תבנית עם נייר אפייה מניחים את הפילה ומזלפים מעט שמן זית, פלפל שחור גרוס ומעט מלח.
2 מוסיפים את הפטריות ואופים בתנור על 180 מעלות למשך 20 -15 דקות.
3 מקלפים את תפוחי האדמה.
4 מפלחים את תפוחי אדמה לפלחים דקים עם המקלף ומטגנים בשמן עמוק. בזמן חיתוך התפוח אדמה יש לשים לב שהפלחים יהיו על משטח יבש וללא נוזלים של תפוחי האדמה.
5 אופן ההגשה: מגישים את הדג מיד עם הוצאתו מהתנור ואת התפו’ציפס מגישים קרים.
6 בעת ההגשה מזלפים שמן זית וחלב קוקוס על כל מנה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות