מאפה בצק עלים במילוי פטה ותרד, מתאים לאירוח ולארוחה קלילה שכל בני הבית יאהבו וירצו להכין ביחד
מאפה בורקס תרד הכי טעים שיש ב-10 דקות הכנה ובעיקר טעים בטירוף
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילת בצק עלים טרי/ מופשר
שקית תרד טרי (200 גרם)
100 גר שמנת לבישול
200 גרם גבינת פטה
חלמון ביצה להברשה
שומשום לבן/שחור
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 במחבת משומנת מקפיצים את התרד ומוסיפים את השמנת
2 מתבלים במלח ופלפל
3 חותכים את הבצק לריבועים
4 במרכז מניחים את התרד ומעליו חתיכות גבינת פטה
5 סוגרים את הבצק, לפי צורה רצויה
6 מברישים בביצה ושומשום ואופים בחום של 180 מעלות במשך 20 עד 25 דקות (תלוי בתנור)
7 מגישים ונהנים. בתיאבון!