מרק אפונה זריז לרעבים

מרק אפונה טעים, סמיך, מזין ומשביע בטירוף שמכינים צ'יק צ'ק

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מתכון ל 8 מנות
1 ליטר מים
תפוח אדמה קטן מקולף וחתוך
1 בצל גדול קצוץ
2 שיני שום
פטרוזיליה קצוצה (בכמות שאתם אוהבים)
כוסברה קצוץ (בכמות שאתם אוהבים)
2 כפות שטוחות אבקת מרק
2 כוסות אפונה יבשה
תיבול: כמון, מלח, פלפל שחור
אופן הכנה
1 משרים את האפונה היבשה במים פושרים לשעה
2 שמים מעט שמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים שום (פרוס) ותפוח אדמה ומטגנים כ 5 דקות
3 מסננים את האפונה ומכניסים לסיר ומערבבים
4 מוסיפים מים עד לכיסוי , מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה
5 מוסיפים עלים קצוצים, תבלינים ואבקת מרק, מערבבים היטב ומנמיכים להבה
6 מבשלים עד שהאפונה מתמוססת (אם צריך להוסיף מים)
7 טוחנים במוט בלנדר למרקם הרצוי
8 חשוב לדעת: המרק מאוד סמיך, אפשר לדלל במים אם רוצים מרקם נוזלי יותר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות