פוקאצ'ה משפחתית קלה להכנה למי שרוצה להרגיש במסעדה איטלקית

מתכון לפוקאצ'ה איטלקית קלה להכנה של קאי מיליכוב. שדרגו את המטבח שלכם עם מיקסר שף – הבצק שלכם יודה לכם.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק"ג קמח
50 ג סוכר
25 ג מלח
700 ג מים
15 ג שמרים ט.
אופן הכנה
1 לשים את כל מרכיבי הבצק עד לפיתוח רשת גלוטן .
2 מפתחים להחלפת הנפח.
3 מרפדים תבנית תנור עם נייר אפייה ומורחים שמן זית בנדיבות .
4 מניחים את הבצק בתבנית משנים גם אותו ובעזרת לחיצות ומתיחות עדינות מסדרים את הבצק בתבנית.
5 מפזרים תוספות שאוהבים. מתפיחים עוד כרבע שעה .
6 ואופים ב250 מעלות (תנור שמחממים לפחות חצי שעה מראש).להזהבה.
7 מיד לאחר האפייה מברישים בשמן זית בנדיבות.
למה לאכול לחם כשאפשר לאכול פוקאצ'ה? צילום: קאי מיליכוב

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם