שניצלונים אקסטרה קריספיים עם טריק קל להכנה
מתכון לשניצלונים עם ציפוי ובו צ'יפס טורטיה טחון, חובה לנסות זה יוצא מושלם! הכי חשוב – קל להכנה
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
5-6 יחידות חזה עוף
1 כוס קמח
2 כפיות מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פלפל
1 כפית קארי
1 כפית טימין
2 ביצים טרופות
שליש כוס חלב פרווה (סויה, שקדים, אורז, קוקוס)
1 כפית מלח
0.5 כפית פפריקה מתוקה
צ'יפס טורטיה טחון
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 חותכים את חזה העוף לפרוסות דקות
2 מערבבים היטב קמח ותבלינים
3 בקערה נפרדת טורפים ביצים עם מלח, חלב סויה ופפריקה
4 מחממים שמן במחבת
5 טובלים תחילה את הבשר בתערובת הקמח והתבלינים
6 ואז טובלים בביצה ומעבירים לטורטיות הטחונות ומגלגלים היטב שיהיו מצופים מכל הכיוונים
7 מניחים בזהירות את השניצים במחבת ומטגנים היטב מכל צד עד להשחמה
8 מוציאים לנייר סופג
9 מגישים חם (הכי כיף עם צ'יפס וקטשופ)!