הרשמו ותתחילו להנות מאלפי מתכונים מהשפים הגדולים בארץ, המלצות לטיולים, בריאות והחיים הטובים
התחברו באמצעות
שכחת סיסמה?
הירשמו כאן
הרשמה באמצעות
לפחות 6 תווים באנגלית. לפחות מספר אחד, אות גדולה אחת , תו אחד מיוחד (!,# וכו')
התחברו כאן
מלא/י את כתובת הדואר האלקטרוני של המשתמש שלך וישלח אליו קישור לאיפוס הסיסמה
חזרה להתחברות
אבי ביטון הוא מכין מתכונים נגישים, קלים שכדאי לאמץ לכל יום השנה. הפעם הוא מכין מתכונים שיככבו בכל שולחן: פרגיות במילוי עלי גפן ממולאים, פסטת דייגים וכתף בקר בציר עגל וערמונים.
נא להזין את הסיסמה שקיבלת בזמן ההרשמה לסדנה