עוגת השוקולד של בלה אנזל ביחד עם אבי ביטון

אבי ביטון מארח את אפרת אנזל ואימה בלה, שמלמדת אותו להכין את עוגת השוקולד שאפרת נהגה לחסל כילדה. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5 ביצים מופרדות
1.25 כוסות סוכר
1 כוס קמח תופח
2 כפות גדושות קקאו
1 כף נס קפה של עלית
1 כף רום / כפית תמצית וניל איכותית
80 מ"ל כוס חלב או מים
100 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
3 בקערה נפרדת ממיסים במיקרו או על בן מארי קקאו, מים או חלב, נס קפה ושוקולד מריר.
4 מערבבים לתערובת אחידה ומוסיפים חמאה. מכניסים בשנית למיקרו וממיסים את החמאה. חשוב לא לחמם את החמאה אלא רק להמיס ולערבב היטב עד שנוצרת מסה אחידה.
5 מוסיפים את החלמונים לקערת השוקולד ומערבבים היטב. מוסיפים גם את הקמח, ומקפלים ביחד את הכל.
6 יוצקים לתבנית משומנת בקוטר 26.
7 אופים 50 דקות עד שקיסם יוצא מעט לח. (אם הוא יבש, העוגה כבר התייבשה).
8 פותחים את דלת התנור ומוציאים את העוגה אחרי דקה שתיים, כדי שלא תצנח.
9 זוללים מיד.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: