עוגת גבינה פס עם קצפת ודובדבנים קלה להכנה ומרשימה

מתכון קל להכנה של שחר פודיק לעוגת גבינה פס מושלמת לשבועות עם קצפת ודובדבנים לפינוק מוגזם! עם מיקסר המדהים של קנווד שעושה את העבודה בקלות.

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה+התייצבות במקרר
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לעוגת גבינה:
1/4 כוס סוכר
3 חלמונים
1 שמנת חמוצה 200 מ״ל
1 קופסא גבינה לבנה 5 או 9%
כף וחצי קונפלור
כף וחצי פודינג וניל
להקצפה:
1 קופסא שמנת מתוקה להקצפה
חצי חבילת אינסטנט פודינג
דובדבנים
אופן הכנה
לעוגה:
1 מחממים תנור ל 200 מעלות סטטי
2 מכניסים לקערת המיקסר סוכר, גבינות וחלמונים ומערבבים
3 מוסיפים פודינג וקורנפלור ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה
4 שופכים את הבלילה לאינגליש קייק, מכניסים לתנור שחומם מראש ל40 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת
5 כשהעוגה מוכנה, מצננים, לאחר שהתקררה מכניסים למקרר לכמה שעות או ללילה להתייצבות
לקצפת (לקראת ההגשה):
1 מכניסים לקערת המיקסר שמנת להקצפה ואינסטנט פודינג, מקציפים במהירות 5 עד לקבלת קצפת יציבה, כמה דקות בלבד, לא לשבור את הקצפת!
הרכבת העוגה:
1 אחרי שהעוגה התייצבה במקרר מספר שעות (או לילה שלם) מניחים על העוגה תלוליות גדולות של קצפת
2 מקשטים בדובדבנים יחד עם הגבעול – זה הכי יפה ככה!
3 מגישים, בתאבון וחג שמח!
כמה יופי בעוגה אחת! צילום: ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם