אגרול במילוי עוף וירקות עם רוטב חמוץ מתוק

אגרול פריך וטעים ממולא בעוף וירקות לצד רוטב חמוץ מתוק. מנת פתיחה אסייאתית מושלמת!

צילום: גיא מועלם
זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דקות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לאגרול: (20 יחידות)
500 גרם חזה עוף קצוץ או טחון (ניתן להחליף בטופו)
2 כפות שמן סויה
2 כוסות כרוב לבן (חצי כרוב) מגורר דק
1 כוס גזר מגורד
1 כוס נבטים
2 כפות בצל ירוק
3 קוביות רוטב אסייתי דורות
2 כפות רוטב סויה
חבילת דפי סיגר (20 יחידות)
ספריי שמן
2 כפות קמח
2 כפות מים
לרוטב:
2/3 כוס מיץ אננס
½ כוס חומץ אורז
5 כפות סוכר חום
4 כפות קטשופ
1 כף סויה
1 כפית קורנפלור
1 כפית מים
אופן הכנה
1 מחממים מחבת טפלון רחבה על להבה חזקה.
2 מוסיפים 2 כפות שמן סויה ואת העוף. מטגנים ומערבבים ב-2 דקות.
3 מוסיפים את הכרוב הלבן והגזר. מטגנים עוד דקה.
4 מוסיפים 3 קוביות תיבול אסייתי דורות, מטגנים דקה נוספת.
5 מוסיפים 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות בצל ירוק ואת הנבטים. מערבבים ומורידים מהאש. במידה ויש הרבה נוזל המחבת, מבשלים עוד דקה או שתיים עד שרוב הנוזל מתאדה.
6 מעבירים לקערה לקירור.
7 מכינים "דבק" להדבקת הקצוות: מערבבים 2 כפות קמח ושתי כפות מים ומניחים בצד עם מברשת.
8 מחממים תנור ל190 מעלות.
9 מניחים דף בצק אחד על משטח העבודה, מברישים בדבק את הצלע הרחוקה.
10 מניחים דף בצק אחד על משטח העבודה, מברישים בדבק את הצלע הרחוקה.
11 חוזרים על הפעולה עם כל השאר, מניחים על מגש מרופד בנייר אפיה או על רשת צליה.
12 מרססים בספריי שמן ומכניסים למרכז התנור ל20 דקות. כעבור 20 דקות הופכים את האגרולים ואופים 7-8 דקות נוספות עד שמזהיב.
13 מרססים בספריי שמן ומכניסים למרכז התנור ל20 דקות. כעבור 20 דקות הופכים את האגרולים ואופים 7-8 דקות נוספות עד שמזהיב.
14 מערבבים את הקורנפלור והמים, מוסיפים לסיר ומבשלים עוד 2 דקות ומכבים את האש. את הרוטב אפשר לשמור במקרר 4-5 ימים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם