רוטב פסטו קל להכנה

מתכון מדהים לרוטב פסטו ביתי שאפשר להשתמש בו בכריכים, פיצות, פסטה ועוד

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/3 כוס אגוזי מלך
2 שיני שום גדולות, קצוצות גס
2 כוסות עלי בזיליקום טריים
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
2/3 כוס שמן זית
1/2 כוס פרמזן
אופן הכנה
1 מניחים את האגוזים והשום בקערה של מעבד מזון מצויד בלהב פלדה כ-10 שניות
2 מוסיפים את עלי הבזיליקום, המלח והפלפל ומעבדים עד שהתערובת דומה למשחה, כדקה
3 כשהמעבד פועל, יוצקים באיטיות את שמן הזית דרך צינור ההזנה ומעבדים עד שהפסטו מתערבב היטב. מוסיפים את הפרמזן ומעבדים עוד דקה
4 השתמשו בפסטו מיד או אחסנו בצנצנת אטומה היטב או בכלי פלסטיק אטום, מכוסה בשכבה דקה של שמן זית. הוא יישמר במקרר שבוע
5 טיפ מאיתנו: שמרו אותו במקפיא במגש קוביות קרח, הוא ישמר כ6 חודשים ותוכלו כל פעם להשתמש בכמות הרצויה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    בתי בד ישנים ומודרניים

    פותנה ג'אבר | 06.05.2024

    פסטה מק אנד צ'יז

    עומר מילר | 06.05.2024