מתכון לספינג' מרוקאי קלאסי

מתכון לספינג׳ מרוקאי קלאסי עם טכניקה קלילה שלא תלכלך לכם את הידיים מתוך הבלוג נועה מתכונים קלים וטעימים

זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס קמח
1 כף שמרים יבשים
4 כפיות סוכר
קורט מלח
3/4 כוס מים
2 כוסות שמן קנולה לטיגון
1/4 כוס סוכר לציפוי
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה קמח, סוכר, שמרים ומלח.
2 מוסיפים מים ומערבבים.
3 מכסים את הקערה עם התערובת במגבת או ניילון נצמד ל-45 דקות עד שעה.
4 מוזגים שמן קנולה למחבת עמוקה ורחבה ומחממים.
5 מעבירים את התערובת לשקית ניילון רגילה, גוזרים את הקצה ומזלפים כדורים למחבת עם השמן.
6 מטגנים את הספינג' עד שהם מזהיבים ומוציאים מהשמן.
7 טובלים את הספינג' בסוכר ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: