בוריטו קל להכנה וטעים כמו במקסיקו

מתכון מהיר פשוט וקל להכנה לבוריטו בטעם מקסיקני

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

8 טורטיות
תבשיל
2 בצלים קצוצים
2 פלפל אדומים קצוצים
4 שיני שום קצוצות דק
5 עגבניות רכות קצוצות
2 כוסות שעועית לבנה מבושלת
200 גרם רסק עגבניות
חצי כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית צ'ילי גרוס
חצי כפית כמון
2 כפות שמן לטיגון
ממרח
2 אבוקדו גדולים
חצי לימון
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור
אופן הכנה
תבשיל
1 בסיר מחממים את שמן הטיגון ומערבבים את הבצל תוך כדי טיגון עד להזהבה.
2 מוסיפים את השום הקצוץ והפלפל האדום ונותנים להם להיטגן כשתי דקות נוספות.
3 מוסיפים לסיר את העגבניות הקצוצות ומערבבים עוד 5 דקות.
4 מוסיפים את השעועית המבושלת, רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים.
5 משאירים על האש לעוד כ-5 עד 10 דקות.
ממרח
1 מקלפים וחותכים את האבוקדו ובעזרת מזלג מועכים אותם לכדי מחית.
2 מוסיפים למחית את מיץ הלימון, מלח ופלפל ומערבבים.
טורטיות
1 לאחר שהתבשיל והמחית מוכנים, מניחים על מחבת שטוחה וגדולה ללא שמן את כל אחת מהטורטיות בנפרד ומחממים כדקה.
2 על הטורטיה המחוממת מורחים את מחית האבוקדו על הטורטיה.
3 מניחים במרכזה של הטורטיה כ-3 כפות של תבשיל השעועית, מקפלים אותה ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות