גבינת עזים אפויה בתנור של מרתה סטיוארט – מתכון 5 דקות עבודה

פתיח נפלא לארוחה – המנה הראשונה המושלמת בכל אירוח שחייבים להכין – גבינת עזים אפויה ועשבי תיבול עם קרקרים להגשה בתנור מתוך "ביה"ס לבישול של מרתה סטיוארט"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

גבינה אפויה בתנור
300 גרם גבינת עזים או פטה
3 כפיות שמן זית
5 גבעולי טימין או עשבי תיבול לבחירתכם
1/2 כפית צ’ילי
1/2 כפית גרגירי פלפל אדום
קרקרים או בגט להגשה
אופן הכנה
1 קורעים את הגבינה לחתיכות גדולות וגסות.
2 מניחים את קרעי הגבינה בתבנית/קערה עמידה ומתאימה לשימוש בתנור.
3 שמים על הגבינה מעט שמן זית.
4 מוסיפים טימין או עשבי תיבול אחרים.
5 מוסיפים צ’ילי וגרגירי פלפל אדוםץ
6 מחממים תנור ל – 160 מעלות ואופים את הגבינה 20 – 15 דקות.
7 מגישים עם קרקרים או פרוסות בגט.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: