בורקס פילו קל להכנה

מתכון לבורקס מעלי פילו וגבינת פטה שמכינים ב10 דקות (אולי פחות) ולתנור

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
25 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

30 עלי פילו
300 גרם גבינת פטה
1 כפית אורגנו
מלח ופלפל
50 גרם חמאה
80 גרם חלב
30 גרם שמן
שומשום
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 200 מעלות
2 מערבבים שמן, חלב וחמאה מומסת בקערה
3 מערבבים בקערה נפרדת גבינה פטה, אורגנו, מלח ופלפל
4 לוקחים עלה פילו ומורחים אותו בתערובת החמאה, מניחים מעליו עוד עלה, מורחים גם אותו, מניחים עלה שלישי ומורחים אותו גם בתערובת
5 בצד אחד של העלים מניחים פטה לאורך שולי הבצק
6 מגלגלים את הבצק לגליל וחותכים בעזרת סכין לגודל הבורקס הרצוי.
7 מניחים על תבנית אפייה עם נייר אפייה, מ]זרים שומשום ומכניסים לתנור למשך כ-19-22 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות