פופ טארטס ביתיים הכי מהירים וקלים להכנה שיש

נכון שעכשיו אפשר כבר למצוא פופ טארט בארץ, אבל בעצם למה לא להכין פופ טארט ביתי? לא תאמינו כמה שזה קל

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק פיצה מוכן ומרודד או בצק פריך (ניתן רכוש קפוא)
ריבת תותים
ביצה טרופה
אבקת סוכר
מעט מים
סוכריות צבעוניות לקישוט
אופן הכנה
1 חותכים את הבצק המוכן ל-15 מלבנים בגדלים שווים
2 על חצי מהמלבנים מורחים ביצה טרופה (בעיקר בצדדים) ושמים כף מהמילוי.
3 מכסים את המילוי במלבנים הריקים, כך שנוצר בעצם "כיס" של בצק שבפנים יש ריבה.
4 חשוב!!! מהדקים היטב עם האצבעות את השוליים של כל זוג מלבנים, וגם עוברים עם מזלג ומסמנים פסים. אם לא מהדקים היטב, המילוי יברח החוצה.
5 מורחים את החלק העליון בביצה טרופה, עושים קצת חורים עם המזלג כדי לאפשר לאוויר חם לצאת החוצה, ואופים 20 דקות בחום 180 מעלות.
לזיגוג:
1 מערבבים אבקת סוכר, ריבה וקצת מים עד לזיגוג סמיך לפי רצונכם. אם הוא יהיה דליל מדי, יהיה קשה למרוח אותו על הפופ טארטס …
2 מורחים על הפופ טארטס אחרי שהם התקררו קצת ומפזרים סוכריות צבעוניות.
3 שומרים במקרר, כדאי לחמם קצת לפני ההגשה.
4 במקום ריבה אפשר לשים ממרח שוקולד, או כל מילוי אחר שאתם אוהבים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות