עוגת תפוחים
עוגת תפוחים בחושה, קלילה וטעימה של הבלוגרית רותם עדיני
רותם עדיני
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 תפוחי עץ
2 ביצים
100 גרם סוכר/ תחליף סוכר (חצי כוס)
1 חבילה רסק תפוחים/ 100 מ״ל שמן
140 גרם קמח (כוס)
שקית אבקת אפייה
1 כפית קינמון
40 מ״ל מים רותחים (4 כפות)
אופן הכנה
1 נקלף את התפוחים ונחתוך לקוביות
2 נקציף את הביצים עם התחליף סוכר 2 דקות עד שנקבל קצף תפוח
3 נוסיף את שאר המרכיבים ואת התפוחים שחתכנו נשפוך לתבנית
4 ניתן להוסיף למעלה עוד חתיכות תפוח לקישוט
5 נאפה בתנור שחומם על 180 מעלות לחצי שעה/ארבעים דקות תלוי בתנור