שוקולד מדובאי של אור שפיץ

מתכון לשוקולד מדובאי – שוקולד ממולא בשיערות קדאיף, נשמע מסובך אבל מדובר במתכון מאוד קל להכנה וטעים באופן חריג!

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד חלב
1 כף גדושה חמאה גד
150 גרם שערות קדאיף (כשליש חבילה).
250 גרם קרם פיסטוק
אופן הכנה
1 ממיסים במיקרוגל חצי מכמות השוקולד המריר ושוקולד החלב ומכניסים את השאר בשיטת הזרעה.
2 יוצקים לתוך תבנית סיליקון בצורת טבלת שוקולד ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
3 חותכים את שערות הקדאיף לשערות קצרות. מטגנים במחבת את החמאה ומוסיפים את שערות הקדאיף לכמה דקות עד שהן מזהיבות וקראנצ’יות.
4 לאחר מכן מערבבים את הקדאיף עם קרם הפיסטוק עד שכל השערות מצופות היטב.
5 מוציאים מהמקפיא את התבנית, משטחים מעל השוקולד את תערובת הקדאיף בשכבה אחידה ואז את השוקולד מעל שכבת הקדאיף.
6 מכניסים למקפיא ל-15 דקות. מוציאים מהמקפיא, מחלצים מהתבנית ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם