עוגת גבינה דובאי עם ציפוי פיסטוק ושוקולד – העוגה הכי מרשימה וטעימה שתכינו לשבועות

מתכון לעוגת גבינה דובאי עם שיערות קדאיף וציפוי פיסטוק ושוקולד – העוגה הכי מרשימה וטעימה שתכינו לשבועות. אתם.ן חייבים לנסות את המתכון הזה. שדרגו את המטבח שלכם.ן עם מיקסר שף של קנווד

צילום: קאי מיליכוב
זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה+התייצבות במקרר
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתחתית:
150 גרם קדאיף
50 גרם חמאה
50 גרם שוקולד לבן
50 גרם מחית פיסטוק
למלית גבינה:
500 גרם שמנת 38%
70 גרם אבקת סוכר
50 גרם פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה
70 גרם מחית פיסטוק
לגנאש שוקולד:
100 גרם שוקולד חלב
40 גרם שמנת 38%
לקישוט:
פיסטוק קלוי קצוץ
אבקת איבוק זהב (לא חובה)
אופן הכנה
1 לקערת המיקסר המבשל של קנווד שופכים קדאיף קצוץ וחמאה
2 מפעילים את המיקסר למצב בישול הכי גבוה (9) ומתחילים לערבל עם מצב אחד עם הוו סיליקון, פעולה זו ניתן לבצע על הגז אבל זה מאוד מלכלך ויש לערבב כל הזמן ללא הפסקה- אז עדיף במיקסר כמובן
3 לאחר קבלת צבע שחום נוסיף את השוקולד לבן ומחית הפיסטוק מערבלים עד שהכל נמס ואחיד.
4 מומלץ לרפד את קצוות התבנית בשקף או נייר אפייה לחילוץ קל יותר. משטחים את הקדאיף בתחתית של התבנית ומקפאים עד הכנתה של המלית
5 ⁠למלית: במיקסר של קנווד עם בלון הקצפה מקציפים את השמנת ואבקת הסוכר יחד עד לקבלת קצף במרקם יוגורט.
6 מוספים את הפודינג ומערבלים לקבלת קצפת כמעט יציבה
7 נוסיף את הגבינה הלבנה ונערבל לאיחוד
8 למלית הגבינה נוסיף את מחית הפיסטוק ומערבב ממש שני קיפולים ליצרת דוגמה של שיש
9 נשפוך את המלית על התחתית , היישר ונעבר להקפאה ללילה
10 לאחר לילה בהקפאה- מכינים את הגנאש: ממיסים את השוקולד והשמנת בקערה ע"י חימום בפולסים במיקרו
11 מערבבים היטב את השוקולד והשמנת המומסים ושופכים על העוגה, מיישרים את הקרם ע"י הטייה של התבנית
12 מחזירים להקפאה לשעה נוספת
13 ⁠לבסוף משחררים מהרינג מהתבנית בזהירות מפזרים פיסטוקים ואבקת זהב (לאקסטרה וואו) ונהנים
כשתגישו תשמעו פתאום: "וואו"! צילום: קאי מיליכוב

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם