עוגיות דאבל שוקולד ושקדים של אור שפיץ

אין מי שלא אוהב שוקולד בכמויות… ואם כבר יש בעיה בדחיית סיפוקים: הקונדיטורית אור שפיץ מביאה לכם מתכון לעוגיות דאבל שוקולד עם טוויסט שקדים בפנים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם חמאה
כוס סוכר חום
כוס סוכר לבן
כף תמצית וניל
1 ביצה
כוס קקאו
כוס קמח לבן
2 כפיות מלח
שקית אבקת אפייה
300 גרם שוקולד מריר
כוס שקדים קצוצים גס
אופן הכנה
1 שמים את כל המרכיבים במיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים סוכר לבן, חום וחמאה.
2 מוסיפים את הביצה לאחר שמקבלים תערובת אחידה ותפוחה.
3 מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, הקקאו האבקת אפייה והמלח
4 לאחר שהמסה הופכת לאחידה מוסיפים מלח, וחצי מכמות השוקולד. (את החצי השני שומרים לקישוט).
5 שמים בתבנית עם נייר אפייה ומניחים עם רווחים גדולים חשוב מאוד!
6 את העיגולים שיוצרים מהעיסה מקשטים מעל עם שקדים ושוקולד ומועכים מעט.
7 חשוב מאוד לשמור על רווחים כיוון שהעוגיות תופחות וגדולות.
8 מחממים תנור 170 -15-20 דק בעצמת טורבו. מומלץ לאכול רק לאחר שמתקרר.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: