סופגניות ללא ביצים

מתכון קל ומהיר לסופגניות ללא ביצים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3.5 כוסות קמח
1 כף מלאה שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כוס מים חמימים
חצי כוס שמן
אופן הכנה
1 בלישה ביד או בקערת מיקסר, שמים את הקמח ומוסיפים לו את השמרים עם רבע כוס סוכר. מערבבים דקה ואז מוסיפים את תמצית הוניל עם כוס מים חמימים וחצי כוס שמן, ומתחילים ללוש. לפי הצורך מוסיפים מים בזילוף טיפה טיפה עד שמקבלים בצק חלק וגמיש וטיפה דביק. בערך 12 דקות לישה
2 מרימים את הבצק עם יד משומנת ועושים כדור יפה ועגול. שמים בקערה ומכסים. מתפיחים למשך חצי שעה
3 מכינים 12 ריבועי נייר אפייה ומכינים כדורים מהבצק בגודל ביצה מדיום (60 גרם). מניחים על ריבועי הנייר אפייה
4 משמנים טיפה מעליהם ומכסים בשקית בצורה רופפת, ואז מניחים לתפיחה של שעה
5 מחממים שמן בסיר בגובה האצבע ליד הבוהן ( למי שיש מד חום השמן צריך להגיע ל-160 מעלות). כשהוא חם מרימים את נייר האפייה ומניחים בשמן ואז מוציאים את הנייר הוא מתנתק לבד. מטגנים כל צד 2.5 דקות. אם מקבלים צבע מהר מדי להנמיך להבה
6 מוציאים ומחכים 10 דקות ואז מפזרים אבקת סוכר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות