קליל וקל: סופגניות פשוטות להכנה של שאול בן אדרת

קליל וקל: אין חג בלי הסופגניות הביתיות והטעימות של שאול בן אדרת – פשוט וקל להכנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לסופגניות
1 חבילה קמח אוסם תופח – 1/2 קילו או 2 וחצי כוסות
2 ביצים
2 מיכלי יוגורט
1/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
כפית מיץ לימון
שמן לטיגון
אבקת סוכר לקישוט
לרוטב
1 כוס סוכר
1 כוס מים
1/2 לימון סחוט
2 טיפות תמצית וניל או 4 עלי גרניום
אופן הכנה
1 לערבב הכל, חוץ מהשמן ואבקת הסוכר.
2 לתת לתערובת לתפוח במשך 20 דקות.
3 בסיר עם שמן חם בגובה 5 ס”מ, ליצור עיגולים עם שתי כפיות ולטגן עד שיזהיב משני הכיוונים כ -2 דקות מכל צד.
4 להעביר לנייר סופג.
5 הסירופ: להרתיח את כל החומרים יחד עד שהם הופכים לסירופ.
6 ליצוק את הרוטב מעל או להגיש בצד.
7 לפזר אבקת סוכר.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות