דונאטס – פיננסייר אפוי של אסטלה

הסופגניות האמריקאיות המושחתות בגרסה אפויה עשירה בשקדים – מתכון קל ובריא של אסטלה. מתוך התוכנית: "אסטלה – כיתת אומן"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

120 גרם חלבונים
20 גרם דבש
100 גרם סוכר ענבים (דקסטרוז)
50 גרם אבקת שקדים
50 גרם קמח כוסמין מלא 100% בטחינה דקה במיוחד, מתוצרת הטחנות הגדולות של א”י
125 גרם חמאה מומסת על גבול שרופה
לזיגוג שוקולד:
200 מ”ל שמנת מתוקה
100 גרם סירופ תירס (גלוקוזה)
200 גרם שוקולד קצוץ
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 בקערת מיקסר מקציפים קלות חלבונים, סוכר ודבש.
3 מקפלים פנימה את השקדים עם הקמח. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
4 מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזלפים לתבניות.
5 אופים 8-7 דקות. מוציאים מהתבניות ומצננים.
6 מכינים את זיגוג השוקולד – מבשלים בסיר קטן שמנת וגלוקוזה עד לרתיחה.
7 מניחים את השוקולד בקערה,יוצקים מעל את השמנת הרותחת. מערבבים עד שחלק ומבריק.
8 יוצקים על הדונאטס לכיסוי מלא ומקשטים.
צילום: מנחם גרייבסקי, הכלים באדיבות סבתא לה כלי אמייל. דונאטס – פיננסייר אפוי של אסטלה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות