ג’לי כחול – לבן למסיבת יום העצמאות של מלכת הג’לי

מלכת הג’לי עם קינוח אישי חגיגי למסיבת יום העצמאות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ג’לי שקוף:
750 מ”ל רותחים של מלכת הג’לי
250 מ”ל קרים
4 כפות ג’לטין מקצועי של מלכת הג’לי
½1 כוסו סוכר
15 טיפות תמצית טעם של מלכת הג’לי
1/2 כפית מלח לימון
אבקת צבע מאכל של מלכת הג’לי
שמנת צמחית
דף טרנספר מיוחד לג’לי
אופן הכנה
1 במים הקרים ממיסים את הג’לטין ומניחים בצד 10 דקות עד שהנוזלים נספגים.
2 במים הרותחים ממיסים את הסוכר, מלח הלימון ותמצית הטעם, תוך כדי ערבוב מאחדים את 2 המסות. מתקבלת מסה של 1250 מ”ל.
3 מחלקים את המסה למספר טעמים שונים ולמספר כלים שונים.
4 לכל כלי מוסיפים את הטעם הרצוי + קורט אבקת צבע מאכל. לג’לי הכחול מוסיפים מעט אבקת צבע מאכל כחול, לג’לי הלבן מעט שמנת צמחית ולקבלת צבע תכלת מוסיפים מעט אבקה ושמנת צמחית.
5 בין שלב לשלב ממתינים עם התערובת אותה מניחים במקרר ל – 30 דקות.
6 כשהג’ל מתמצק אחרי שעתיים מניחים דף טרנספר (דף מיוחד לעבודה עם ג’ל) ומקלפים אותו אחרי 2 דקות.
ג’לי כחול – לבן למסיבת יום העצמאות של מלכת הג’לי
ג’לי כחול – לבן למסיבת יום העצמאות של מלכת הג’לי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות