לחם כוסמין קל להכנה
לחם כוסמין ביתי בריא וקל להכנה.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גרם קמח כוסמין מלא
200 גרם קמח כוסמין לבן
10 גרם שמרים טריים או 3 גרם שמרים יבשים
3 כפות סילאן טבעי/דבש ללא סוכר
1 כף מלח
1.25 כוס מים פושרים
אופן הכנה
1 ממיסים שמרים בקערה עם מים פושרים עד שרואים בועות
2 בקערה שמים את הקמח, מלח, סילאן. יוצרים גומחה ומכניסים מים עם שמרים ולשים את כל המרכיבים ביד או במיקסר עד לקבלת בצק אחיד ודביק מעט. מוסיפים את המים בהדרגה. (אם הבצק יבש, ניתן להוסיף עוד מים במידת הצורך)
3 שמים את הבצק בקערה ומכסים. מניחים להתפחה בטמפרטורת החדר ללילה שלם.
4 לאחר מכן, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-230 מעלות למשך כ- 40 דקות.
בתאבון.
כמה מים ממיסים עם השמרים?
כמה מים ממיסים עם השמרים?
מירב says:
500 מ"ל מים פושרים. שיהיה בתאבון 🙂
500 מ"ל מים פושרים. שיהיה בתאבון :)
avi says:
שכחתם את השמרים בהוראת
שכחתם את השמרים בהוראת
שולי says:
היי שולי, תיקנו את המתכון – תודה לך
היי שולי, תיקנו את המתכון - תודה לך
אחיעד says: