עוגת גבינה פירורים ב 10 דקות
עוגת גבינה פירורים של פעם, ללא אפייה, מתכון קל שמצליח תמיד
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה ורבע
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
250 גרם ביסקוויטים פתי בר
100 גרם חמאה
2 גביעי שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
1 שקית פודינג וניל
200 גרם חמוצה שמנת של פעם 27%
500 גרם גבינה לבנה
אופן הכנה
1 טוחנים את הפתי בר במעבד מזון למרקם גס ולא פירורי
2 ממיסים חמאה במיקרוגל בפולסים
3 מערבבים את החמאה ופירורי הביסקוויטים היטב, מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה ומשמנים אותה, מהדקים היטב (אפשר בעזרת כוס) את עיסת החמאה והביסקוויטים ומכניסים למקפיא לשעה
4 במיקסר עם וו הקצפה מקציפים 2 שמנת מתוקה עם סוכר ושקית פודינג ווניל, עד לקבלת קצפת יציבה
5 מקפלים לתוך הקצפת את השמנת החמוצה והגבינה הלבנה
6 את בלילת עוגת הגבינה על תחתית הפירורים ומשטחים היטב
7 מפזרים מעל למלית הגבינה את הפירורים הנותרים
8 מעבירים את העוגה להתייצבות של כשעה במקפיא ומשם למקרר למשך לילה שלם