קובה סלק עם בשר של אבי ביטון

קובה סלק לעצלנים של אבי ביטון. מתכון אותנטי ופשוט במיוחד למאכל האהוב מתוך התוכנית “פשוט לבשל”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למרק :
3 סלקים מבושלים מגורדים
1 בצל קצוץ
2 כפות סילאן
1 מיץ מלימון
2 גבעולי סלרי קצוצים
5 שיני שום פרוסות
1 ליטר מים
לקציצות:
4 כפות סולת
1/2 ק”ג בשר עגל טחון
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
4 כפות שמן קנולה
להגשה:
אורז לבן
טחינה
קובה סלק של אבי ביטון
קובה סלק של אבי ביטון צלם – אייל גוטמן

אופן הכנה

אופן הכנה
1 שמים את כל חומרי המרק בסיר ומבשלים כ – 40 דקות.
2 מערבבים את כל המרכיבים לקציצות יחד, יוצרים כדורים קטנים מהתערובת, ושמים את הכדורים בתבשיל הסלק.
3 מבשלים כ – 20 דקות.
4 מגישים לצד אורז לבן פרסי וכף נדיבה של טחינה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: