קובה סלק לעצלנים עם סילאן של אבי ביטון

אבי ביטון מלמד את רגב הוד ואימו להכין קובה סלק עם סילאן בדרך המקוצרת, מתוך התוכנית "במטבח עם אמא"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למרק:
3 סלקים מגורדים
1 בצל קצוץ
2 כפות סילאן
מיץ מלימון 1
2 גבעולי סלרי קצוצים
5 שיני שום פרוסים
1 ליטר מים
לקציצות:
1 שקית קוסקוס מלא (קוסקוס מזון)
1/2 ק”ג בשר עגל טחון
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
4 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
1 שמים את כל החומרים בסיר.
2 יוצקים ליטר מים.
3 מבשלים כ– 40 דקות.
להכנת הקציצות:
1 מערבבים את כל החומרים יחד.
2 יוצרים כדורים קטנים מהתערובת.
3 שמים את הכדורים בתבשיל הסלק.
4 מבשלים כ – 20 דקות ומגישים לצד אורז לבן פרסי.
קובה סלק לעצלנים
קובה סלק לעצלנים

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: