קובה סלק לעצלנים עם סילאן של אבי ביטון
אבי ביטון מלמד את רגב הוד ואימו להכין קובה סלק עם סילאן בדרך המקוצרת, מתוך התוכנית "במטבח עם אמא"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
למרק:
3 סלקים מגורדים
1 בצל קצוץ
2 כפות סילאן
מיץ מלימון 1
2 גבעולי סלרי קצוצים
5 שיני שום פרוסים
1 ליטר מים
לקציצות:
1 שקית קוסקוס מלא (קוסקוס מזון)
1/2 ק”ג בשר עגל טחון
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
4 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
1 שמים את כל החומרים בסיר.
2 יוצקים ליטר מים.
3 מבשלים כ– 40 דקות.
להכנת הקציצות:
1 מערבבים את כל החומרים יחד.
2 יוצרים כדורים קטנים מהתערובת.
3 שמים את הכדורים בתבשיל הסלק.
4 מבשלים כ – 20 דקות ומגישים לצד אורז לבן פרסי.