קראמבל עם תפוחים ופירות יער קפואים של ג'יימי אוליבר

מתכון לקראמבל עם תפוחים ופירות יער קפואים שמגישים עם כדור גלידה וניל. מתוך התכנית ג'יימי אויליבר מבשל בזול

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק"ג פירות יער קפואים מעורבים
2 תפוחי עץ (300 גרם)
100 גרם חמאה קרה
150 גרם קמח רגיל
75 גרם שיבולת שועל
150 גרם סוכר
גלידת וניל, להגשה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 200 מעלות ומעבירים את פירות היער הקפואים לקערה גדולה,
2 ומכניסים למיקרוגל בעוצמה גבוהה .למשך 10 דקות עד להפשרה. אוֹ משאירים להפשרה במקרר למשך הלילה. לאחר הפשרה, מסננים ושומרים את עודף המיץ.
3 בינתיים קוצצים גס תפוחים לקוביות בגודל 1 ס"מ (כולל הקליפה).
4 מעבירים את פירות היער לתבנית אפייה בגודל 30 ס"מ על 25 ס"מ, מוסיפים פנימה את התפוח הקצוץ ואת יתרת הסוכר, מערבבים עד שהתפוחים מצופים היטב. מפזרים מעל את הבצק המפורר ולאחר מכן אופים בתנור במשך 25 דקות, או עד להזהבה יפה.
5 הכי טעים להגיש בתוספת כדור גלידת וניל.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות