קרואסון מבצק עלים במילוי שוקולד
קרואסון במילוי שוקולד משני מרכיבים עיקריים בלבד – חותכים בצק עלים, שמים נוטלה, מגלגלים ואופים. קינוח טעים ומהיר
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
30 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מצרכים:
1 חבילה בצק עלים
1 כוס נוטלה למילוי
1 ביצה M טרופה, להברשה
2 כפות אבקת סוכר להגשה
אופן הכנה
הכנה
1 מזיזים את הסליידר לעמדה האמצעית “טיגון באוויר/בישול” ובוחרים בפונקציית “בישול צריבה" HI.
2 מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד לריכוך (כ-3 עד 4 דקות).
3 מוסיפים את חזה העוף לסיר לצריבה קצרה.
4 מוסיפים רוטב עגבניות, ערמונים, אבקת קארי וציר עוף.
5 מאבטחים את מכסה סיר הלחץ ומסובבים את הזרבובית.
6 מבשלים בלחץ גבוה במשך כ-5 דקות. מתבצע באופן אוטומטי שחרור טבעי של הלחץ במשך 10 דקות.
7 מגישים עם אורז ומעל שמים כוסברה קצוצה.