קרוקט תפוחי אדמה קל להכנה של מסימיליאנו

אחרי שמכינים את המתכון לא לשכוח שיש לזרוק לפח הכתום אריזות פלסטיק, מתכת וקרטוני משקה, לפח הסגול זורקים זכוכיות ולפח הכחול נייר וקרטון. לעוד מידע בנושא לחצו כאן

המתכון מתוך התכנית בישול "מנצחים במטבח"

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גר' תפוחי אדמה
100 גר' גבינת קשקבל מגוררת
80 גר' פירורי לחם
60 גר' פרמג'אנו רג'יאנו מגוררת
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
פטרוזיליה טרייה קצוצה
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מים קרים, מביאים לרתיחה ומבשלים 30-40 דקות בהתאם לגודל תפוחי האדמה. להכין מראש
2 כאשר מתרככים מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים בקערה בעזרת מזלג.
3 מוסיפים ביצים, מלח, פלפל, פטרוזיליה, הגבינות ופירורי הלחם ומערבבים היטב
4 מערבבים את המיונז עם ביצים מבושלות קצוצות, אנשובי קצוץ, צלפים קצוצים, טימין קצוץ, מלח, פלפל וטונה מפוררת, למלא את העגבניות ולכסות בפרוסת העגבנייה
5 מתחילים להכין כדורים בגודל של ביצה ומועכים מעט
6 את הגבינות להעביר לשקיות זיפר סליידר סנו
7 במחבת גדולה מחממים מעט שמן ומתחילים לצרוב בשני הצדדים
8 מעבירים לרשת טיגון ומגישים חם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות