כרובית קריספית בתנור

הרבה יותר בריא, הרבה יותר קריספי, הרבה פחות רגשות אשם. קבלו מתכון מדהים לכרובית קריספית מצופה בפירורי לחם שאופים בתנור

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כרובית בינונית מחולקת לפרחים
2 כפות מיונז
כפית חרדל דיז׳ון
כף שמן זית
כוס פירורי לחם
מעט שמן לשימון התבנית
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 חולטים את פרחי הכרובית במים רותחים עד שהם מעט רכים
3 בקערה קטנה מערבבים את המיונז, החרדל ושמן הזית עד שמתקבלת תערובת אחידה. בקערה נוספת – פירורי לחם
4 טובלים כל פרח בתערובת המיונז ואז בפירורי הלחם ומניחים בתבנית
5 מכניסים לתנור ל כ 20 דקות עד שהפירורים מוזהבים והכרובית בפנים רכה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: