קרמשניט פיסטוקים ותותים בשכבות של עומר מילר ומיכל אנסקי

עומר מילר ומיכל אנסקי מלמדים אותנו להכין עוגת קרמשניט פיסטוקים ותותים בשכבות, מתוך "הכי טרי שיש" ערוץ האוכל

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילה בצק עלים (קנוי)
לקרם הפטיסייר:
250 מ”ל חלב
250 מ”ל שמנת מתוקה
75 גרם סוכר
1 מקל וניל
6 חלמונים
60 גרם קורנפלור
25 גרם חמאה
לקרם הפיסטוק:
250 מ”ל שמנת מתוקה מוקצפת לקצפת
25 גרם מחית פיסטוק (להשיג בחנויות המתמחות)
לקישוט:
פיסטוקים
אבקת סוכר
20 תותים פרוסים
אופן הכנה
הבצק:
1 מרדדים בצק עלים קנוי לגודל תבנית אפייה, מחוררים מעט בעזרת מזלג.
2 מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
3 מניחים על הבצק נייר אפייה נוסף ומעל מניחים מגש שימנע מהבצק לתפוח.
4 אופים ב- 170 מעלות כ- 20 דקות.
5 מצננים וחותכים לריבועים בגודל 5X5 ס”מ.
קרם הפטיסייר:
1 מביאים לרתיחה חלב, שמנת, סוכר ומקל וניל.
2 טורפים קלות בקערה נפרדת חלמונים וקורנפלור.
3 תוך טריפה מתמדת יוצקים את החלב הרותח לתוך תערובת הביצים בזרם דק ואיטי.
4 מחזירים את התערבות לאש ומערבבים עד הסמכה.
5 מסירים מהאש ומוסיפים חמאה.
6 מערבבים ומצננים.
7 מכסים בניילון נצמד.
קרם הפיסטוק:
1 מניחים בקערה את קרם הפטיסייר הקר.
2 מוסיפים את הקצפת ואת מחית הפיסטוק ומקפלים בעדינות עד לאיחוד.
3 מעבירים לשק זילוף.
הרכבת המנה:
1 על כל ריבוע בצק מורחים קרם פיסטוק, מסדרים מעליו תותים וחוזרים על כך שלוש פעמים, כך שמתקבלות שלוש שכבות.
2 מפזרים מעל פיסטוקים ואבקת סוכר.
קרמשניט פיסטוקים ותותים בשכבות
קרמשניט פיסטוקים ותותים בשכבות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות