קארה פטיסייר ופירות טריים של מיקי שמו

קארה פטיסייר ופירות טריים של מיקי שמו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
300 גרם בצק עלים מופשר
חומרים לקרם פטיסייר: (170 גרם)
125 מ”ל חלב
2 חלמונים מביצה במידה M
30 גרם סוכר
1 כפית קורנפלור
1/2 מקל וניל
50 גרם חמאה רכה
לפירות:
שזיפים אדומים / אננס / תותים/פטאייה/ ענבים
לדקורציה:
פניני סוכר
2 כפות נפאז’ / 2 כפות ריבת משמש חלקה
אופן הכנה
הבצק:
1 מחממים תנור ל- 170 מעלות.
2 משטחים את בצק העלים על גבי שולחן העבודה ומרדדים קלות ליצירת מלבן. מניחים בתבנית, מחוררים היטב ואופים כ- 25 דקות. מצננים ולאחר מכן חוצים לריבועים אישיים בגודל של 10 X 10 ס”מ.
קרם הפטיסייר:
1 בקלחת מחממים את החלב מחצית מן הסוכר ותוכנו של מקל הוניל על אש נמוכה עד לסף רתיחה.
2 בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים, יתרת הסוכר והקורנפלור עד לקבלת מסה חלקה ללא גושים.
3 עורכים השוואת טמפרטורה בין החלב החם ומסת החלמונים: מעבירים מעט מן החלב החם אל מסת החלמונים מערבבים היטב ולאחר מכן מעבירים את המסה כולה בחזרה לסיר, ממשיכים בבישול, תוך כדי בישול מתמיד, עד להסמכת הקרם (3 בועיות רצופות במרכז הקלחת יעידו שהקרם מוכן).
4 מסירים מהאש, מעבירים לקערה נקייה, מוסיפים את החמאה, מערבבים היטב ומכסים בניילון נצמד. מכניסים למקרר לשעתיים.
הנפאז’:
1 מחממים נפאז’ עם 4 כפות מים בסיר קטן, תוך כדי בחישה עד לתערובת נוזלית וחלקה.
ההרכבה:
1 מעבירים את קרם הווניל לשק זילוף ומזלפים במרכז המלבן, מניחים את הפירות.
2 מברישים בעדינות את הפירות, מעטרים בצנובר קלוי ומגישים.
קארה פטיסייר ופירות טריים של מיקי שמו
קארה פטיסייר ופירות טריים של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות