מתכון לעוגת קרמבו של אור בן אוליאל

מתכון לעוגת קרמבו מופתחת סוכר של אור בן אוליאל, כמו קרמבו משודרג וענקי שאפשר לפרוס לחתיכות ולחלק בין החברים. יאמי!

קרדיט: שירן כהן
זמן הכנה
30 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
ארבע וחצי שעות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

6 ביצים
רבע כוס תחליף אבקת סוכר סוויטאנגו לבן טחון.
רבע כוס תחליף סוכר חום של סוויטאנגו
1 אינסטנט פודינג שוקולד סוויטאנגו
2 חבילות שמנת מתוקה 38%
1כוס חלב סויה/שקדים ללא סוכר של אלפרו או סדרת אלטרנטיב תנובה
1 אינסטנט פודינג וניל סוויטאנגו
חבילת שוקוציפס סוויטאנגו
אופן הכנה
הכנת התחתית:
1 לחמם תנור ל 180 מעלות
2 ב 2 קערות להפריד חלמונים וחלבונים
3 להקציף חלבונים ולהוסיף את תחליפי הסוכר
4 להוסיף את החלמונים ואת אינסטנט פודינג שוקולד ולהקציף לעוד 2 דקות.
5 להעביר את התחתית לתנור ל 30 דקות .
הכנת הקרם:
1 להקציף 1 שמנת מתוקה עם החלב ואינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה.
2 כשהתחתית מתקררת- להזליף את הקרם הלבן מעל.
3 להמיס שוקוציפס סוויטאנגו ם 1שמנת מתוקה ולשפוך על העוגה למעלה.
4 להכניס למקרר ל4 שעות לפחות .

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות