בייבי פחזניות של קרן קדוש

לא חייבים לצאת מהבית כדי להנות מפחזניות קטנות ומתוקות של קרן קדוש שאפשר להכין עם הילדים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק הרבוך:
0.5 כוס חלב
0.5 כוס מים
5 גרם מלח
120 גרם חמאה
150 גרם (כוס וכף) קמח
4 ביצים
0.20 גרם סוכר
לגנאש השוקולד הלבן:
200 גרם שוקולד לבן (1 חפיסה)
500 גרם שמנת מתוקה (שני מיכלים)
100 גרם מסקרפונה
אופן הכנה
1 לילה קודם מכניסים שמנת מתוקה ושוקולד לבן למיקרו ומחממים עד להמסה
2 עוטפים בניילון נצמד ושומרים בקירור כל הלילה.
3 מרפדים 2 – 3 תבניות תנור שטוחות בנייר אפייה
4 שמים בסיר בינוני חלב, מים, סוכר, מלח וחמאה על אש גבוהה ומביאים לרתיחה.
5 מסירים מן האש ומוסיפים את הקמח בבת אחת
6 מערבבים בכף עץ ומחזירים לאש נמוכה-בינונית, ומערבבים עד שהמסה מתייבשת
7 ברגע שהבצק ניתק מדופנות הסיר והופך לכדור סביב הכף, מורידים מהאש ומעבירים למיקסר עם וו גיטרה
8 מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה עד שהבצק מתקרר מעט ומוסיפים את הביצים בהדרגה. מערבלים עד לקבלת בצק חלק
9 מכניסים צנתר חלק שבסיסו בקוטר 1 ס”מ לשק זילוף ומעבירים את הבצק לשק בעזרת מרית. בעזרת טיפת בצק מדביקים את נייר האפייה לארבע פינות התבניות, כדי שלא יתעופף בתנור
10 מזלפים עיגולים בקוטר 4 ס”מ
11 כשהתנור חם מכניסים את התבניות (זו מעל זו) ואופים כ- 40 דקות. מוציאים ומצננים
12 מוציאים את הגנאש מקרון מוסיפים מסקרפונה ומקציפים בעזרת וו גיטרה
13 חותכים את הפחזניות לרוחב, (ניתן להכניס ממתק הפתעה, “פסק זמן”/”פררו אושה”)
14 מזלפים את הקרם בטיפה שמנמנה ומכסים עם המחצית העליונה של כל פחזנית

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      סדנה

       היי
      איפה את מעבירה סדנאות

       היי איפה את מעבירה סדנאות
      כהן רוזט says: