רולדת בשר, שקדים ופירות במלית שקדי עגל

גיא פרץ עם מתכון לרולדת בשר, שקדים ופירות יבשים במלית שקדי עגל שמגישים על מצע קוסקוס. מנה מושלמת לארוחת ערב משפחתית

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חומרים לרולדה:
500 גר’ שקדים טחון
200 גר’ בוטנים טחונים
200 גר’ כבש טחון
50 גר צימוקים
6 תמרים
6 שזיפים שחור (מיובשים)
2 ביצים
כוס פירורי לחם
כפית מוסקט טחון
קורט קינמון
קורט מלח
קורט ציפורן
כפית מרק עוף
קורט פלפל שחור
2 כפות שמן זית
חומרים למילוי:
200 גר שקדי עגל
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות כוסברה קצוצה
מלח ופלפל
חומרים למצע:
500 גר אינסטנט קוסקוס
50 גר צימוקים
20 גר צנובר קלוי
2 תמרים קצוצים
4 מישמש מיובש
טיפת תמצית מי ורדים
כורכום ,מלח ,פלפל,קינמון ,מוסקט ,ציפורן
לרוטב:
4 כפות סילאן
חצי כוס יין אדום מתוק
מלח ,פלפל שחור,מוסקט
טורטיה
אופן הכנה
1 צורבים שקדים, מלח, פלפל והירק הקצוץ במחבת
2 מעבדים את כל מרכיבי הרולדה לעיסה אחידה. משטחים על ניילון נצמד, ממלאים בשקדים במילוי, עוטפים היטב בנייר כסף ואופים 20 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות
3 פורסים 3 פרוסות ומניחים על קוסקוס מתובל בתערובת
4 מכינים רוטב מהיין והסילאן ויוצקים מעל, מעטרים בחישוק טורטיה מתובל
רולדת בשר, שקדים ופירות במלית שקדי עגל
רולדת בשר, שקדים ופירות במלית שקדי עגל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות