השראה במטבח: משטחי עבודה שכדאי לכם להכיר

הקשר בין חברת קוסנטינו לעולם הקולינריה הבינלאומי ואיך כל זה קשור למיקי שמו, טום אביב ואור בן אוליאל?

משפצים את המטבח? יש לנו טיפ מרכזי שכדאי לתת עליו את הדעת- אל תקלו ראש בבחירת משטח העבודה במטבח. בחירה נכונה של משטח תבטיח לכם נוחות מירבית בעבודה במטבח וכמובן גם תתרום לעיצוב הכללי שלו.

חברת קוסנטינו, מומחית בעולם הקולינריה ושותפה בתחרות האוסקר הבינלאומית של ’50 המסעדות הטובות בעולם’, מייצרת משטחי עבודה מתקדמים למטבח הנמצאים במיליוני מטבחים ביתיים ברחבי העולם, במסעדות ובמטבחים של השפים ובתי המלון היוקרתיים ביותר, ואפילו בתכניות אפייה ובישול כגון “חם-קר-פשוט” של אור בן אוליאל ו”אופים עולם”, תכנית האפייה החדשה בכיכובו של מיקי שמו וירדן הראל.

“קוקו במבינו” עוצבה בהשראת “פיאסטה איטליאנה”, במטרה ליצור מקום מאד שמח וכיפי, עם אווירה של dinner party, ארוחת ערב שהיא מסיבה. עיצוב המקום שבו הבר המרכזי עשוי ממשטחי דקטון העמידים של קוסנטינו הוא נגזרת של קונספט זה.

החזון היצירתי של מיקי שמו, טום אביב, מסימיליאנו ואור בן אוליאל, כמו גם של הקולגות שלהם ברחבי העולם, בהם שף אנדוני לואיס אדוריץ, שף דני גרסייה, שף דיויד מוניוז, שף ג’ון קמפבל ועוד רבים וטובים, אינו בא על חשבון הפונקציונאליות והנוחות שנדרשים בחלל. זו גם הסיבה שבחרו כולם לעיצוב המטבח שלהם במשטחי העבודה של חברת קוסנטינו, אשר תכונותיהם הופכים אותם אידיאליים לשימוש באזורים פעילים. בהיבט האסתטי, הם מספקים גמישות עיצובית, כמו גם חזות נקייה, אשר כחוט השני מדגישה את האלמנטים הדקורטיביים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות