לביבות תירס ועירית קלות להכנה של שמחה גואטה

אחרי שמכינים את המתכון לא לשכוח שיש לזרוק לפח הכתום אריזות פלסטיק, מתכת וקרטוני משקה, לפח הסגול זורקים זכוכיות ולפח הכחול נייר וקרטון. לעוד מידע בנושא לחצו כאן

המתכון מתוך תוכנית הבישול: "שמחה במטבח"

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 קופסאות תירס מהשדה
3-4 ביצים
חופן עירית
חופן בצל ירוק
4 כפות קמח
מעט קורנפלור
למתבל:
1/2 פלפל צ'ילי מתוק
2 כפות גדושות של מיונז
צרור קטן של עירית
פלפל שחור
מלח
סקוויז לימון
פלפל
מלח (למתבל)
אבקת שום
כורכום
לביבות תירס
צילום: יוגב מאיר
אופן הכנה
1 לסנן היטב את קופסאות התירס מהנוזלים ולהעביר לקערה. להוסיף עירית קצוצה, בצל ירוק ולערבב.
2 להוסיף ביצים, קמח קורנפלור ולטרוף היטב. לאחר מכן להוסיף: תבלינים ובודקים שהמרקם נוזלי אבל סמיך.
3 מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים היטב משני הצדדים עד להזהבה.
4 בינתיים מכינים את המתבל: טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר מוט עד לקבלת מרק חלק.
5 מסדרים את הלביבות יפה בצלחת הגשה גדולה כמעין מניפה ובמרכזה מתבל. לבריאות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות