קציצות תירס הכי טעימות שיש
הבלוגרית נועה מכינה קציצות תירס ממעט מרכיבים ועם המון המון טעם. אחלה מנה צמחונית או נישנוש

מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
קופסאת תירס
רבע צרור כוסברה
2 גבעולי בצל ירוק
75 גרם בולגרית
כף גבינה (למשל נפוליאון)
ביצה וחצי (2 חלבון, 1 חלמון)
חצי כוס קמח
כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח
שמן קנולה לטיגון
להגשה: מיונז
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה גרעיני תירס, כוסברה, בצל ירוק, בולגרית, גבינה וביצים.
2 מוסיפים קמח, אבקת אפיה, ומלח, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מחממים שמן קנולה במחבת
4 לוקחים עם כף כמות נדיבה מהבלילה ומניחים במחבת,מכסים והופכים כשצד אחד מזהיב יפה ומטגנים עד להזהבה שווה גם בצד השני
5 מומלץ להגיש עם מיונז
לעמוד האינסטגרם של נועה