קורן דוג – נקניקייה מצופה אמריקאית

המתכון שהילדים יעופו עליו – נקניקייה מצופה בבצק טעים ושאוכלים על מקל!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
בשרי

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

8 נקניקיות
150 גרם קמח תירס
120 גרם קמח לבן
50 גרם סוכר
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
1 ביצה
1 כוס מים
8 שיפודי עץ
קמח לציפוי הנקניקייה
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק
2 מערבבים קמח תירס, קמח הלבן, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה
3 מוסיפים לקערה ביצה ומים ומערבבים לתערובת אחידה
4 הכי נוח לשפוך את התערובת למיכל גבוה כדי לטבול את הנקניקיות על שיפוד
5 שמים בקערה רחבה קמח ומצפים כל נקניקייה היטב בקמח ומשפדים על שיפוד. טובלים במיכל בתערובת ומכניסים בזהירות לשמן הרותח
6 כשהציפוי מזהיב מוציאים את הנקניקיות ומניחים על נייר סופג
7 מגישים עם קטשופ וחרדל!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות